Beoordelingen van La Cubanita Arnhem

Recente recensies van La Cubanita Arnhem

4 sterren na 49 reviews

, 15-05-2021

Kwaliteit:

Rating

In Arnhem wordt niet overal bezorgd. Op mijn adres dat vanuit het centrum vrij snel te bereiken is, blijkbaar niet! Ik heb daarom gekozen voor afhalen. La Cubanita is gevestigd in het centrum. Mogelijkheden om de auto te parkeren nope. Uiteindelijk na lang zoeken een plekje gevonden en daarom niet op tijd. Ik kwam bij La Cubanita aan om 17:25 en mijn bestelling zou klaar staan om 17:20, dus direct mee te nemen (dacht ik). Nee, nee, nog niet klaar, ik moest nog even wachten. Dan komt op een zeker ogenblik het besef dat de parkeermeter over de tijd gaat en een boete in het verschiet lig. Nog maar eens aangedrongen op wat spoed en uiteindelijk om 17:50 voorzien van mijn bestelling. Veel te laat en geen excuus. De bedrijfsleider moet eens goed in de spiegel kijken en zich afvragen of dit de juiste job voor hem is. Het eten was OK behalve de kipspiesjes. Die waren veel te zout.

, 13-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling mooi op tijd , en het smaakte heerlijk , eerste keer en zeer zeker niet de laatste keer . TOP !!

, 10-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prijs is niet in verhouding met de hoeveelheid

, 08-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De zeeduivelstukjes waren niet gaar. De warme tapas in de aluminium bakjes waren warm maar de warme tapas in de plastic schaal waren bijna koud.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Prettige behandeling van de bestelling. Prima tapas. Korte wachttijd bij ophalen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten thuis, met een snelle bezorging. Ik kan niet wachten om op jullie terras zitten :)

, 18-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik was eerlijk gezegd nogal teleurgesteld. Had vooraf gemaild met de vraag of ik op een bepaald tijdstip eten kon afhalen ivm bekerfinale Vitesse. Ook aangegeven bij mijn bestelling via de site. Helaas stond het eten niet klaar op het toegezegde tijdstip. Ik heb aangegeven echt haast te hebben en en dat het eten ook koud meegegeven mocht worden. Ook toen moest ik nog steeds tien minuten wachten op het koude eten. Ik was inderdaad te laat terug, begin vd voetbalwedstrijd gemist en heb dus alsnog zelf staan koken/bakken/opwarmen. Het eten was overigens wel lekker maar als ik dit had geweten had ik net zo goed zelf boodschappen kunnen doen en tapas kunnen maken. Ben normaal gesproken groot fan van Cubanita maar dit was wel jammer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was super snel klaar en op locatie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik had me echt verheugd op eten van jullie maar was diep teleurgesteld en heb alles na een paar happen weggegooid. Het eten smaakte allemaal alsof het opgewarmd was ipv vers klaargemaakt. Het brood was oud en taai, de ham te weinig voor de meloen en eveneens taai en rook wat vreemd. Het was niet duidelijk welke saus bij welk gerecht hoorde, de kip smaakte vettig en flauw en is nog lekkerder bij de snackbar.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Eten was super lekker was voor ons de eerste keer en we hebben genoten En zo gouw het weer open mag komen we graag een keer langs

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker eten, en overwacht warm(we hadden ergens gelezen dat alles koud geleverd werd). Echter wel vrij onduidelijk welk sausje waarbij hoorde en doordat alles even in de auto ingepakt gestaan had waren de schalen allemaal kromgetrokken. Ook duurde het lang voor we het eten meekregen, terwijl we een tijd afgesproken hadden. Uiteindelijk wel een gezellig avondje met lekker eten gehad!

, 07-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd weer geweldig geholpen door Robin, we hebben eten gehaald en er van genoten! Het thuis opeten is helaas niet zoals bij la cubanita zelf eten, maar ik ben al lang blij dat deze mogelijkheid er is. Ik hoop dat we weer snel gezellig bij jullie kunnen komen eten! We missen dit toch wel heel erg.

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Op tijd bezorgd en zoals altijd heerlijk!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bestelling was snel geleverd, en de smaak van het eten was zoals we gewend waren. Helaas was bij aflevering van het eten van alles door elkaar geraakt, zoals de zoete aardappelfrietjes die in de saus van de varkenshaasjes met spek terecht waren gekomen. Hier zijn foto's van indien gewenst. Ook was het eten niet echt meer warm te noemen. Al met al was de smaaksensatie goed, maar daar is het ook een beetje mee gezegd.

, 17-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goede service nadat wij met pech later waren. Het was warm en heerlijk meer dan voldoende zeker voor herhaling vatbaar.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Ik heb voor een paar maanden terug la cuba besteld en was daar super tevreden over, over mijn bestelling van gisteren een stuk minder. Het brood was kei hard, de honingmosterdsaus was ook hard en koud, kwam misschien uit de diepvries? Cheesecake was zo koud en hard dat het wel ijstaart leek. Erg jammer want ik eet graag bij jullie!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed eten, optijd bezorgd en lekker. Naar verwachting.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

ik had een schaal koude en warme tapas. de warme waren bijna net zo koud als de koude tapas. de champignons waren gaan lekken en alles zat eronder. de cola die ik 2x besteld had, daarvan zat er maar 1 bij en dit alles terwijl ik 50euro afgerekend heb. bezorging had ik op 17.00 staan en kreeg vanmiddag al mail dat het half 6 werd. uit eindelijk 17.45 omdat de bezorger het ook niet kon vinden. slechte service. mvg F. Beumer

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, had iets warmer gemogen want koelt snel af maar wel heerlijk!!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten, super vriendelijk personeel in Arnhem en wij gaan zeker vaker bestellen, of nog beter daar eten.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Tapas box warm en een Tapas box koud bestelt. Zoals verwacht weer heerlijk gegeten en snel geleverd. Keuze is reuze en alle gerechten voldoen aan de verwachtingen. We kregen nog 2 blikjes drinken van 150 ml er bij geleverd. Dank jullie wel voor de service, pepermuntjes en handgeschreven viltje. Maakt het net iets persoonlijker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bestelling niet compleet

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals verwacht, gewoon goed en op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd en lekker.

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten , Wij hebben afgehaald , alles was goed ingepakt en dus bij thuiskomst in Elst nog warm .

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging en eten was warm

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iets grotere porties als tip

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten en snel geleverd!

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte als vanouds. Erg goed alternatief zolang jullie dicht blijven. Zeker voor herhaling vatbaar

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas waren de spareribs en de kiprolletjes ontzettend droog. De rest was lekker

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Altijd lekker bij jullie maar verlang wel weer naar de ouwe tijd. Lekker aan tafel met een cocktails. Hopelijk tot snel

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Je hoopt bij een restaurant altijd het zelfde kwaliteit met ophalen als dat je daar gaat eten. Hier is dat!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

, 05-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hoi la cunanita. Ik heb gisteren een bestelling gedaan en het was niet zoals we van jullie gewend zijn. Chorizo kroketjes waren helemaal klef en vol gezogen, de honing mosterd saus was helemaal gekristalisseerd en doordat de kipkluifjes naast de gehaktballen verpakt waren zaten deze helemaal onder de saus. Op zich was de smaak wel prima maar had m'n verwachtingen iets hoger aangezien we altijd graag bij jullie komen eten. Ook was de toelichting niet gevolgd dat we 1 carpaccio zonder kaas wilde hebben. Kortom, leuk concept maar ik denk dat jullie nog wel een slag moeten maken in kwaliteit en het vooruit denken qua verpakken. Gr mark tempel

, 22-11-2020

Kwaliteit:

Rating

We hebben heerlijk gegeten. Alles was nog warm. Top! Toch fijn dat je een beetje restaurant naar huis kunt halen.

, 21-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Perfect de drive thru. Heerlijke tapas, we hebben genoten thuis. Het toetje cheesecake met aardbeiensaus was ook erg lekker. Bedankt!

, 08-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Lekker gegeten, goede verpakking dus makkelijk om mee te nemen en nog warm bij thuiskomst. Vriendelijk personeel.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Had een grote bestelling gedaan. Helaas was al het eten door elkaar in de doosjes. En geplet.

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Ondanks dat de restaurants moeten sluiten is jullie thuisbezorging fantastisch! Het zag er goed verzorgd uit en het was heerlijk! We zeggen ga zo door en we komen zeker weer bij jullie bestellen! Hopelijk redden jullie het een beetje in deze tijd.. we willen jullie heel veel succes wensen!

, 31-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Netjes geleverd, status van bestelling is erg duidelijk. Eten is super verpakt en het allerbelangrijkste: de smaak is zoals je het van Lu Cubanita gewend bent. Super!

, 29-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed en lekker eten! Super bezorging ook!

, 24-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker eten, bezorging was ook netjes optijd. helaas niet in onze postcode, dus ergens anders laten bezorgen en daar opgehaald.

, 23-10-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Netjes op tijd gebracht. Vriendelijke bezorging. Vindt het alleen wel prijzig maar goed alles om jullie te helpen. Tot snel